Bel rechtstreeks met ons: 00597 7517967/ 0031637029967
Sir Winston Churchillweg, Ornamibo, Suriname, View on Map
Mail ons op: huiboskam@gmail.com
 

Bekijk de appartementen

Huize Emanuels

Adres:Huize Emanuels, Sir Winston Churchillweg 613, Ornamibo
Afstand naar Paramaribo 14 Km.
Afstand naar Domburg 4,5 Km. Zie: google kaart

Bij aankomst krijgt u de sleutels van de woning en een afstandbediening voor de inrijpoort. De tuin wordt onderhouden door de buren, die tevens ook de bewaking / beveiliging mede voor hun rekening nemen. De locatie is echter rustig en er hebben zich nog nooit vervelende zaken zoals diefstallen voor gedaan. De woning is geschikt voor vier personen, heeft airco en kan gehuurd worden voor een of meerdere weken - per maand - per drie maanden of nog langere tijd.

Er zijn twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed. Het is mogelijk om in een van de slaapkamers twee eenpersoonsbedden te plaatsen. Verder een salon met een open keuken, een ruime badkamer en een berging. Er is een TV, de keuken is goed uitgerust met een magnetron en een vier pit gastoestel. Ook is er voldoende bestek inclusief overig servies en pannen. In de badkamer bevindt zich een eenvoudige wasmachine. Zowel in de badkamer als in de keuken beschikt u over koud en warm stromend water. Elektra 110 en 230 volt . Verloopstekkers zijn aanwezig. Internet via Telesur. Overig meubilair op het terras.

U kunt zich vrij bewegen op het perceel, inclusief de aanlegsteiger. Er zijn mogelijkheden om te gaan varen, zwemmen, vissen en jagen op en langs de rivieren. Tuinieren in de schaduw kas en talloze suggesties voor trips in het land, inclusief het ongerepte binnenland. Informeer bij ons of bij buurman Tolo aan de overkant van de weg. Autohuur van Euro 12,50 tot 22,50 per dag. We adviseren en kunnen bemiddelen. U kiest en bepaalt!

  • Zwem mogelijkheid
  • Bus route
  • 3/4 personen
  • Garage
  • Internet
  • TV, gasfornuis, koelkast

Woning in de Stad


Adres:Adres: Groenhartstraat 5-A en 5-B, Paramaribo
Zie kaart

Bovenwoning: 3 slaapkamers, badkamer, keuken en salon. Balkon over de gehele breedte van de woning.

Benedenwoning: badkamer, keuken, salon, 3 slaapkamers en terrasje aan de voorkant. Op het perceel kan geparkeerd worden.

Beide woningen zijn ongemeubileerd.
De woningen worden verhuurd voor de langere termijn.

Maak een Reservering

Stuur ons een mail met het appartement van uw voorkeur, de periode waarvoor u die wenst te reserveren en wij nemen spoedig contact op met u.

Overwinteren in de Tropen