Bel rechtstreeks met ons: 00597 7517967 of 0031637029967
Sir Winston Churchillweg, Ornamibo, Suriname, View on Map
 

Een persoonlijke samenwerking voor een onvergetelijke vakantie

Overwinteren in de tropen, goedkoper dan thuisblijven in Europa!

De eigenaren zijn van Nederlandse nationaliteit en hebben de betreffende locaties in de loop der jaren zelf aangekocht of opgericht voor hun eigen verblijf. Niemand kan op twee plaatsen tegelijk zijn en er zijn dus goede uitgangspunten en mogelijkheden om deze fijne locaties ook te verhuren aan derden. Hierbij staat vertrouwen voorop, wij denken dat we gezien de andere mogelijkheden in de betreffende landen een interessante huurprijs aanbieden voor elke locatie en voor iedere beurs.

Of u nou voor twee weken vakantie wilt vieren of ergens een heel jaar wilt verblijven, in principe moet dat mogelijk zijn. Met deze site willen we proberen u duidelijke informatie te verstrekken maar we staan uiteraard klaar om u altijd meer specifiek te informeren over de mogelijkheden en omstandigheden ter plaatse.

Er is nogal wat variatie in het aanbod. De omstandigheden in Suriname zijn weer anders dan die op Curacao of in de Dominicaanse Republiek. Ze hebben gemeen dat u zich er kunt ontspannen en dat u zich in een totaal andere cultuur bevindt dan in Europa hetgeen leidt tot het opdoen van inspiratie en het versterken van de kunst om te kunnen relativeren. In Suriname en Curacao zult u zich snel thuis voelen vanwege de voertaal die net als in ons land het Nederlands is. In de Dominicaanse Republiek kunt u weer terecht met Spaans en Engels. Vooral in Suriname zal het u opvallen dat u er ter plaatse heel veel zult herkennen van de Nederlandse gebruiken en gewoontes. Het toerisme vanuit Nederland naar Suriname neemt jaarlijks toe. We praten hier over tienduizenden personen per jaar!

Hoe gaat een boeking in z'n werk?

 • Stap I Uw keuze voor korte vakantie, langer verblijf of overwinteren
 • Stap II Uw keuze, naar welke land wilt u gaan?
 • Stap III u bekijkt de beschikbaarheids kalenders van het betreffende land of de tijden overeenkomen met uw wensen.
 • Stap IV u bekijkt de prijzen en overige voorwaarden per woning.
 • Stap V u maakt uw keuze bekend bij ons per mail of per telefoon en u kunt ook eventuele vragen stellen.
 • Stap VI wanneer alles u duidelijk is doet u de reservering. u krijgt van ons een bevestiging van de reservering en u kunt daar rechten aan ontlenen.

Een reservering is definitief wanneer de aanbetaling is overgeboekt en ontvangen door ons. De status is dan: DEFINITIEVE RESERVERING U geeft uw naam, de betreffende periode, het land en de betreffende woning aan ons door per e-mail. Een eventuele combinatie boeking stelt u zelf samen met behulp van de beschikbaarheidkalenders. Wij laten u direct daarop weten:
 • 1. Hoeveel het bedrag is van de reserveringsaanbetaling.
 • 2. Het bedrag van de borg.
 • 3. Wanneer het restant van de huurperiode betaald moet worden, in een keer voor een bepaalde datum of in termijnen bijvoorbeeld bij overwinteren of lange termijn huurperiodes.
 • 4. We sturen u direct na ontvangst van de reserveringsaanbetaling een bevestiging van ontvangst en een contract per mail.

Alle betalingen uitsluitend per bank. Rabobank West Betuwe te Tiel NL.
rekening nummer: NL08RABO 03411.21.363
t.n.v. H. Oskam. Swiftcode van de bank: RABONL2U

U kunt met uw vragen altijd bellen. We willen graag maatwerk leveren en u van dienst zijn!

Huurders van Huize Emanuels hebben vrij toegang tot Harbour Resort Domburg. Op dit ressort, afstand van Huize Emanuels is slechts 4 km, kunt u als huurder gratis gebruik maken van het zwembad. Verder zijn er faciliteiten als Wi-fi, een restaurant en haven faciliteiten voor internationale zeezeilers. Dagelijks is daar bezoek van zeezeilers, en naast de toeristen ook een vaste groep van gasten uit de directe omgeving van Domburg.
Zie Facebook: Harbour Ressort Domburg en www.marinasuriname.com
of bezoek de website via www.marinasuriname.com

Overwinteren - vakantie - timeout - relaxen - betaalbaar - goedkoper dan thuisblijven

Maak een Reservering

Stuur ons een mail met het appartement van uw voorkeur, de periode waarvoor u die wenst te reserveren en wij nemen spoedig contact op met u.

Overwinteren in de tropen

 • Lees hier enkele nuttige tips voor uw bezoek aan de tropen
 • Lees hier meer over over onze werkwijze
 • Lees in hier meer over de combinatie mogelijkheden