Bel rechtstreeks met ons: 00597 7517967 of 0031637029967
Sir Winston Churchillweg, Ornamibo, Suriname, View on Map
Mail ons op: huiboskam@gmail.com
 

Haal het beste uit uw tropische vakantie

Overwinteren in de tropen, goedkoper dan thuisblijven in Europa!

Combinatie mogelijkheden.

Het is goed mogelijk om verschillende locaties tijdens een reis te koppelen. Bijvoorbeeld twee maanden Curacao met een verblijf van twee weken aan het begin of aan het einde van die twee maanden in Suriname. Ook andersom is natuurlijk mogelijk. Indien u met de KLM vliegt kunt u bijvoorbeeld de heen reis boeken naar Curacao en de terugreis vanaf Paramaribo, of juist andersom. Dit geeft geen extra kosten. Wel moet er een enkele reis geboekt worden met bijvoorbeeld de SLM.

Een verblijf in de Dominicaanse Republiek is makkelijk te combineren met Suriname en Curacao. Ook is de Dom. Rep. makkelijk te bereizen vanuit zowel Nederland ( Arkefly ) als vanuit Curacao en Suriname met Inselair en DAE ( Dutch Antillen Express). Het grote voordeel voor u is dat u altijd met een verhuurder heeft te maken die tips kan geven, uw planning kent en u terzijde kan staan.

Overwinteren - vakantie - timeout - relaxen - betaalbaar - goedkoper dan thuisblijven

Maak een Reservering

Stuur ons een mail met het appartement van uw voorkeur, de periode waarvoor u die wenst te reserveren en wij nemen spoedig contact op met u.

Overwinteren in de tropen

  • Lees hier enkele nuttige tips voor uw bezoek aan de tropen
  • Lees hier meer over over onze werkwijze
  • Lees in hier meer over de combinatie mogelijkheden